7.gif
Doelgroep

Martens VGO bv is er voor iedereen, zowel voor de zakelijke ondernemer als voor de particulier. Wij vinden dat iedereen gebruik moet kunnen maken van onderhoudsspecialisten.

Heeft u een vraag of een uitdaging voor ons?
Twijfel niet en neem contact met ons op!


Wij wijzen u graag op de volgende punten:

Btw voordeel
Bewoont u een pand ouder dan vijftien jaar, dat bestemd is voor permanente bewoning? Dan berekenen wij, in plaats van 19% BTW, het lage tarief van 6%, voor zowel uw buiten- als uw binnenschilderwerk.

Winterschilder
Wilt u binnenschilderwerk laten uitvoeren, dan is de perioden van november tot en met maart bij ons financieel het voordeligst. In deze periode krijgt u namelijk een winterkorting van maar liefs 30 euro op iedere mandag.
Nog meer voordeel dus!

Zomerschilder
De lente en de zomer zijn de drukste perioden van het jaar voor Martens VGO bv. Wanneer de klok weer op de zomertijd staat en de eerste warme zonnestralen het buitenschilderwerk treffen, krijgt de zomerschilder namelijk de voorjaarskriebels en moeten alle zeilen worden bijgezet. In het voorjaar en in de zomer willen wij echter iedereen van dienst kunnen zijn, zodat uw buitenschilderwerk goed uit de verf komt!

Daarom adviseren wij u in de perioden van het najaar en de winter een offerte aan te vragen voor al uw buitenwerkzaamheden. Dit geeft u de volgende voordelen:
   1. U weet tijdig wat de kosten zijn van het buitenschilderwerk;
   2. Met uw voorkeursdatum zal rekening worden gehouden;
   3. Diverse betalingsmogelijkheden zijn mogelijk, zoals gespreiden betaling.

Zorgt u voor een vlotte aanvraag en opdrachtverstrekking, dan zorgen wij dat uw schilderwerk weer een zomerse uitstraling krijgt!